0
0.00
Mini Cart
  • prazna košarica

    V košarici ni izdelkov.

Aloeplus – opis znamke

Kaj je Aloeplus®?

Aloeplus je linija izdelkov, ki temeljijo na vsebnosti Aloe Arborescens in drugih dragocenih rastlinskih izvlečkih, in je bila zasnovana posebej za dobrobit vašega zvestega prijatelja.

Zahvaljujoč svoji patentirani formuli in več kot 300 aktivnih sestavin v vsakem posameznem izdelku, lahko linijo Aloeplus® uporabljamo tako za preprečevanje kot za pomoč pri zdravljenju zdravstvenih težav.

Kar je nas spodbudilo, da se posvetimo študiju in proizvodnji naravnih izdelkov, osnovanih na Aloe Arborescens, je spoznanje, da nam narava lahko ponudi najboljša zdravila in rešitve za izboljšanje in skrb za zdravje naših kosmatih prijateljev.

Kaj nas razlikuje od drugih:

  1. Izbrana sorta Aloe

Izbrali smo Aloe Arborescens iz certificiranih italijanskih ekoloških nasadov namesto bolj priljubljene Aloe Vere. Aloa Arborescens, kot kažejo različne znanstvene raziskave in nedavna bibliografija, vsebuje trikrat višjo koncentracijo aktivnih sestavin in ima zato večje terapevtske lastnosti kot Aloe Vera.

  1. Metoda obdelave listov aloje

Razvili smo metodo obdelave aloe, imenovano “HDR® metoda”, inovativno, učinkovito in preizkušeno, ki je zaščitena kot poslovna skrivnost.

“Metoda HDR®” omogoča hladno ekstrakcijo vseh aktivnih sestavin ne le iz notranjega gela, temveč iz celotnega lista Aloe Arborescens. Zunanji del lista, vsebuje ogromen delež aktivnih sestavin z protivnetnimi, antioksidativnimi, protiradikalskimi in proti tumorskimi lastnostmi. Rezultat je zelo bogat izvleček, v katerem so prisotne vse aktivne sestavine lista Aloe Arborescens.

IZDELEKI POLNEGA SPEKTRA. Delo, študije in osredotočenost samo na Aloe Arborescens ter hkrati ustvarjanje delujoče HDR® metode, učinkovite, preizkušene in 100% zagotovljene, omogoča našim zvestim prijateljem, da dobijo NAJVEČJE koristi iz izdelkov Aloeplus®.

Leta 2006 smo dokazali sinergijski učinek med korenčkom in Alojo Arborescens, do te mere, da smo lahko formulo patentirali kot “Zelenjavna mešanica z terapevtsko energijo in kozmetičnimi učinki”.

Leta 2012 je ugledna mednarodna znanstvena revija Phytotherapy Research objavila poskus Univerze Federico II v Neaplju, ki je pokazal, da ekstrakt Aloe arborescens, pridobljen z metodo HDR®, zmanjšuje razmnoževanje tumorskih celic in spodbuja regeneracijo zdravih celic.

Poskrbimo za vse korake, potrebne za študij, ustvarjanje in distribucijo naših izdelkov: izbor in obdelavo surovin, formulacijo in registracijo. Izbiramo le najboljše surovine, pakiranje pa izvajamo na način, ki omogoča optimalno ohranjanje izdelkov. Posvečamo se študiju in raziskovanju najboljših naravnih zdravil, izključno za vas. Skrbno izbiramo samo najučinkovitejše, da poskrbimo in prispevamo k dobremu počutju vaših ljubljenčkov.

Neprekinjeno sodelujemo z veterinarskimi univerzami, da ustvarjamo, formuliramo in preizkušamo učinkovitost naših izdelkov. Naš cilj je, da s ponujanjem naravnih izdelkov, ki imajo resnično koristne učinke, osrečimo naše stranke.

LINIJA ALOE ARBORESCENS

Je prva linija na svetu, ki temelji na Aloe Arborescens in drugih dragocenih naravnih izvlečkih. Zasnovana je bila posebej za uporabo v preventivi in zdravljenju. Lahko se kombinira tudi z običajnimi farmakološkimi terapijami, da se povečajo koristi in hkrati zmanjšajo stranski učinki zdravil.