Mirnost in zbranost

Prikaz vseh 5 rezultatov

 • Instant Magic

  20.91

  Če Vaš konj postane v določenih situacijah, napet in nervozen, potem potrebujete Instant Magic. Ima učinkovit pomirjevalni učinek preparata Magic, v obliki brizge. Preparat deluje hitro in je enostaven za uporabo.

 • Magic

  35.6865.21

  Magic je magnezijev preparat za pomiritev, pri katerem res opazite razliko. Formula s petimi zvezdicami je narejena na magnezijevi osnovi, vendar Magic vsebuje tudi edinstveno kombinacijo zelišč in hranil, ki dokazano sproščajo mišično tkivo in pomagajo pri koncentraciji. Za preparatom Magic se ne skrivajo nikakršni čarovniški triki, le znanstvene raziskave na področju nutricionistike in veterine ter sestavine najvišje kakovosti.

 • Magic Liquid

  45.5287.11

  Magic Liquid vsebuje magnezij in enako edinstveno mešanico zelišč kot Magic Powder. Ker je v tekoči obliki, iz zelišč potegne aktivne sestavine, ki jih telo lahko lažje absorbira. Pomirjujoči učinek je tako opazen zelo hitro.

 • Oestress

  43.06182.01

  Prehranska podpora hormonskemu sistemu kobil. Priporočljiv za »muhaste« kobile, ki imajo težave ob sezonskih ciklusih.

 • Oestress Liquid

  35.6863.97

  Iz muhaste kobile naredite angela. Oestress Liquid kobili pomaga naravno uravnovesiti estrusni cikel in se osredotoča na glavne vzroke njenega nelagodja, ki povzročajo muhavost.