Nega usnja

Prikaz vseh 11 rezultatov

 • Leather Neatsfoot Oil

  12.97 10.37

  Tradicionalna izbira sedlarjev. Hitro učinkujoče olje ki nahrani in ponovno navlaži izsušeno in krhko usnje. Idealno za mehčanje novih ali zanemarjenih usnjenih izdelkov. Ne povzroča gnitja šivov.

 • Leather Quick Clean

  13.05 10.44

  S tem čistilom za usnje bo čiščenje usnja mala malica. Enostavno popršite direktno na usnje in umazanijo obrišete. Trdovratno umazanijo pustite, da se nekaj minut namaka, nato jo ravno tako obrišete s površine. Quick Clean se hitro suši in ne povzroča gnitja šivov. Izdelek ne izsuši usnja. Za doseganje najboljših rezultatov po čiščenju nanesite izdelke Leather Balsam, Leather Food, Leather Saddle Soap ali Leather Soft Soap.

 • Leather Saddle Soap

  15.02 12.02

  Priljubljeno tradicionalno milo za usnje, ki usnje mehča in neguje. Idealno za uporabo na vseh vrstah sedel in druge opreme. Po uporabi pustite, da se usnje posuši in ga nato zloščite z mehko krpo.

 • Leather Soft Soap

  11.10 8.88

  Edinstvena mehka formula, ki usnje čisti in ga obogati. Z usnja odstrani umazanijo in ga mehča. Za popoln rezultat pustite, da se usnje posuši in ga z mehko, čisto krpo zloščite.

 • OFFICINALIS AVOCADO SOAP SPRAY 500ml

  22.33 17.86

  Sprej za izdelke in opremo za konje.

  Bogato z naravnimi detergentnimi sestavinami, nežno milo ne bo odstranilo barve z usnja. Očisti in odstrani tudi znoj.Enostaven za čiščenje z mehko krpo, se bori proti vonjavam, umazaniji, glivicam in bakterijam.

 • OFFICINALIS NATURAL GEL SOAP AVOCADO 250ml

  18.42 14.74

  Milo v gelu za usnje.

  Z glicerinom, mandljevim oljem in avokadovim oljem. Sinergistično delovanje eteričnih olj ima protimikrobni učinek, površinsko aktivne snovi pa omogočajo odstranjevanje umazanije in potu. Ne vsebuje sestavin, ki preprečujejo dihanje usnja.

 • OFFICINALIS NATURAL LEATHER CREAM AVOCADO 250ml

  22.33 17.86

  Krema za usnje.

  Z glicerinom, mandljevim oljem in avokadovim oljem. Zahvaljujoč naravnim aktivnim sestavinam in učinku gela ima visoko vpojno moč. Usnje hrani z vlažilnim učinkom in dobro prodira v globino.

 • Sheer Luxe Leather Balsam

  17.32 13.86

  Bogat, intenziven in hranilen negovalni balzam za najboljše usnje. Prodre globoko v usnje, da ostane mehko in prožno. Idealen za mehčanje nove ali stare in izsušene opreme. Za doseganje najboljših rezultatov usnje predhodno očistite s čistilom Leather Cleanse.

 • Sheer Luxe Leather Cleanse & Condition

  16.32 13.05

  Čistilo za usnje z globinskim delovanjem. Usnje očisti in ga ohranja prožnega, vse v enem lahkem koraku. Ne pušča lepljivih sledi. Lahko ga uporabite samostojno, da z usnja odstranite umazanijo in ga zmehčate, ali pa v kombinaciji z izdelkoma Professional Leather Food in Professional Leather Balsam.

 • Sheer Luxe Leather Food

  18.04 14.43

  Bogat in vlažilen losjon za usnje. Pomaga odpraviti poškodbe usnja zaradi vode, znoja ali pretirane izsušenosti. Idealen tudi za mehčanje novih usnjenih izdelkov. Za doseganje najboljših rezultatov usnje predhodno očistite z izdelkom NAF Sheer Luxe Leather Cleanse, ki losjonu pomaga prodreti globlje v usnje.

 • Synthetic Tack Clean

  10.97 8.77

  Čistilo za opremo iz umetnih materialov, ki hitro in brez napora odstrani umazanijo. Primerno za vsa sedla uzde in čevlje iz umetnih materialov.