Nega usnja

Prikaz vseh 8 rezultatov

 • Leather Neatsfoot Oil

  12.11

  Tradicionalna izbira sedlarjev. Hitro učinkujoče olje ki nahrani in ponovno navlaži izsušeno in krhko usnje. Idealno za mehčanje novih ali zanemarjenih usnjenih izdelkov. Ne povzroča gnitja šivov.

 • Leather Quick Clean

  12.20

  S tem čistilom za usnje bo čiščenje usnja mala malica. Enostavno popršite direktno na usnje in umazanijo obrišete. Trdovratno umazanijo pustite, da se nekaj minut namaka, nato jo ravno tako obrišete s površine. Quick Clean se hitro suši in ne povzroča gnitja šivov. Izdelek ne izsuši usnja. Za doseganje najboljših rezultatov po čiščenju nanesite izdelke Leather Balsam, Leather Food, Leather Saddle Soap ali Leather Soft Soap.

 • Leather Saddle Soap

  14.03

  Priljubljeno tradicionalno milo za usnje, ki usnje mehča in neguje. Idealno za uporabo na vseh vrstah sedel in druge opreme. Po uporabi pustite, da se usnje posuši in ga nato zloščite z mehko krpo.

 • Leather Soft Soap

  10.37

  Edinstvena mehka formula, ki usnje čisti in ga obogati. Z usnja odstrani umazanijo in ga mehča. Za popoln rezultat pustite, da se usnje posuši in ga z mehko, čisto krpo zloščite.

 • Sheer Luxe Leather Balsam

  16.19

  Bogat, intenziven in hranilen negovalni balzam za najboljše usnje. Prodre globoko v usnje, da ostane mehko in prožno. Idealen za mehčanje nove ali stare in izsušene opreme. Za doseganje najboljših rezultatov usnje predhodno očistite s čistilom Leather Cleanse.

 • Sheer Luxe Leather Cleanse & Condition

  15.25

  Čistilo za usnje z globinskim delovanjem. Usnje očisti in ga ohranja prožnega, vse v enem lahkem koraku. Ne pušča lepljivih sledi. Lahko ga uporabite samostojno, da z usnja odstranite umazanijo in ga zmehčate, ali pa v kombinaciji z izdelkoma Professional Leather Food in Professional Leather Balsam.

 • Sheer Luxe Leather Food

  16.86

  Bogat in vlažilen losjon za usnje. Pomaga odpraviti poškodbe usnja zaradi vode, znoja ali pretirane izsušenosti. Idealen tudi za mehčanje novih usnjenih izdelkov. Za doseganje najboljših rezultatov usnje predhodno očistite z izdelkom NAF Sheer Luxe Leather Cleanse, ki losjonu pomaga prodreti globlje v usnje.

 • Synthetic Tack Clean

  10.25

  Čistilo za opremo iz umetnih materialov, ki hitro in brez napora odstrani umazanijo. Primerno za vsa sedla uzde in čevlje iz umetnih materialov.