Zmogljivost

Prikaz 1–12 od 28 rezultatov

 • D-Ty

  41.7172.29

  Nudi prehransko podporo zdravemu mišičnemu tkivu in njegovi funkciji. Vsebuje znanstveno preverjene naravne antioksidante.

 • Electro Salts

  30.76192.16
  24.60153.73

  Uravnotežena kombinacija štirih nepogrešljivih soli v glukozni osnovi, ki omogoča lažjo absorpcijo. Zasnovan, da nadomesti izgube soli ob močnem potenju in večjih naporih, še posebej ob visokih zunanjih temperaturah.

 • EnerG

  33.46
  26.77

  Ta veterinarsko odobrena formula je bogata z železom, deluje hitro in je zasnovana, da pomaga izboljšati zmogljivost Vašega konja.

   

 • EnerG Shot

  9.3326.15

  EnerG Shot je koncentrirana mešanica esencialnih aminokislin in bio-razpoložljivega železa, ki podpira celični metabolizem, produkcijo rdečih krvničk in pomaga nadomestiti izgube zaradi potenja. Na voljo v brizgi, ki je preprosta za uporabo.

 • Event Grease

  21.68

  Zdrsite čez ovire z zaščito masti Event Grease.

  Mast Event Grease je bila razvita za vrhunsko zaščito vašega konja na progi za eventing. Zelo učinkovita, dolgo delujoča in vodo odbojna mast dobro „podmaže“ kožo in omogoča drsenje čez ovire s čimer zmanjša silo udarca. Enostavno se nanaša in spere z vodo in šamponom. Uporabljajo jo nekateri izmed najboljših svetovnih jahačev. Mast NAF Event Grease je nujni del opreme vsakega resnega tekmovalca v eventingu.

 • Ice Cool

  31.4653.27
  25.1742.61

  Ice Cool je zelo učinkovita hladilna glina s takojšnjim učinkom. Vsebuje mešanico naravnih glin ter hamamelis in arniko, ki sta znana po svojem adstringentnem učinku. Ice Cool hladi in pomirja tetive na naraven način in jim po naporni vadbi pomaga povrniti čvrstost in elastičnost.

 • Ice Cool Gel

  18.6731.33

  Zelo učinkovit gel, ki pomaga konjem ohladiti noge po napornem treningu. Vsebuje sestavine, ki pomagajo znižati telesno in mišično temperaturo. Nanesite gel po celotnih konjevih nogah in utrujenih mišicah po treningu.

  Ne vsebuje mentola ali peperminta.

 • Liquid Electro Lytes

  21.0960.93
  16.8748.74

  Uravnotežena kombinacija nepogrešljivih elektrolitov, natrija, kalija, magnezija in klorida, v edinstvenem okusnem tekočem dodatku prehrani.

 • M Fit

  36.91

  Podprite mišice vašega konja ali ponija s prehranskim dopolnilom M Fit. M Fit prispeva k zdravim in sproščenim mišicam, ne samo pri (dirkalnih) konjih, ki opravljajo težko delo, temveč tudi pri konjih, ki nagibajo k mišičnemu stresu.

  Na voljo v pakiranju: 1L.

 • M Power

  82.02216.76

  Dodajajte prehrani kot del normalnega režima treninga. Podpira zdravo mišično funkcijo in mišično moč in pomaga razviti moč in vzdržljivost.

 • Metazone brizga 3x30ml

  35.40 28.32

  Metazone, Nov NAFov izdelek zasnovan posebej za športne oz. tekmovalne konje katerim nudi boljše počutje in gibljivost ter hitrejšo regeneracijo in večjo sproščenost med tekmovanji. Razvili so ga strokovnjaki za veterino in prehrano  konj v sodelovanju z najboljšimi jahači in konji.  

   

 • Metazone Liquid 1L

  65.59 52.47

  Metazone, Nov NAFov izdelek zasnovan posebej za športne oz. tekmovalne konje katerim nudi boljše počutje in gibljivost ter hitrejšo regeneracijo in večjo sproščenost med tekmovanji. Razvili so ga strokovnjaki za veterino in prehrano  konj v sodelovanju z najboljšimi jahači in konji.