Male živali

Prikaz 1–12 od 91 rezultatov

 • 3-delno zeleno prinosilo

  22.55

  Mystique® Dummy 3-delno prinosilo je primeren za pse, da izboljšajo svoje delo z večjimi utežmi. Prinosilo posnema pravo igro v teži in obliki. Z uporabo tega prinosila svojemu psu pridobite samozavest, preden začnete trenirati s težjimi prinosili. 3-delno prinsoilo trenira pravilen oprijem igre – pes prime na sredini, druga dva dela visita prosto, zelo podobno kot pri pravi igri.

 • ACME “silent” piščalka

  29.99

  ACME “Silent” tiha  piščalka je odlično procesirana in prva na trgu narejena tiha pasja piščalka.

 • ACME dvotonska piščalka trill 640 9cm + vrvica

  13.41

  Dvotonska piščalka ACME z vrvico dolgo 9cm. Je dvotonska piščalka, ki združuje enotonsko piščalko in trill-piščalko.

 • ACME kombinirana dvojna pasja piščalka 643 črna + vrvica

  17.92

  ACME Kombinirana dvojna piščalka za pse črna +  brez vrvice je kombinacija Acme Thunderer 560 z trill in Acme piščalke 210 1/2 v črni barvi z najlonsko vrvico.

 • ACME piščalka 211 1/2 + vrvica

  11.92

  ACME piščalka 211 1/2 enostavno pihanje, visokotonska pasja piščalka s trdnim tonom in eno frekvenco. Odlična za šolanje psov.

  Oranžne barve.

  Frekvenca: 5700 Hz (+/- 20 %)

 • ACME piščalka 212 za poljsko delo z vrvico

  13.86

  Piščalka ACME 212 za poljsko delo + vrvica – Je izbira profesionalcev, konstantna frekvenca, ne glede na to, kako močno ali malo / mehko pihate.

 • APORT/ PRINOSILO FAZAN

  55.51

  Prinosilo / Aport je narejen iz mehke pene naravnega videza s prosto nihajočo glavo ter nogami iz trde plastike z naravno težo fazana. Spodbuja vašega psa, da pravilno prime, prinese in zadrži/drži aport ter je tudi primeren za učenje pravilnega prinašanja aporta brez stresanja.

 • Arava zaščitno in negovalno mazilo za pasje in mačje tačke

  15.96 13.57

  Za pse, mačke in njihove mladičke. Zasnovano tako, da varuje tačke, ki so poškodovane in suhe zaradi ledu, soli, snega, vročega betona, peska in drugih neprijetnih površin.

   

  3 logos

 • Arava ampule proti klopom in bolham za pse 26 – 50 kg

  26.84 22.81

  15 ekstraktov in eteričnih olj dreves in rastlin

  Zelo učinkovita naravna formula iz 15 ekstraktov in eteričnih olj dreves in rastlin, ki so razvile najučinkovitejši obrambni mehanizem pred škodljivimi žuželkami.Primerno za živali, ki jih napadejo bolhe in klopi, zagotavlja hitro olajšanje po ugrizu žuželk.

   

  3 logos

 • Arava ampule proti klopom in bolham za pse do 9 kg

  24.40 20.74

  16 izvlečkov in eteričnih olj dreves in rastlin

  Ampule odlikuje zelo učinkovita naravna formula 16 izvlečkov in eteričnih olj dreves in rastlin, ki so razvila najučinkovitejši obrambni mehanizem pred škodljivimi žuželkami. Ampule z eteričnim oljem citronele, rožmarina in timijana so primerne za pse do 9 kg, ki jih napadejo bolhe in klopi, saj zagotavljajo hitro olajšanje po ugrizu žuželk.

   

  3 logos

 • Arava aromaterapevtski balzam za občutljivo in razdraženo kožo

  21.97 18.68

  Visoka koncentraciji 27 aktivnih rastlinskih sestavin

  Aromaterapevtski balzam, ki temelji na visoki koncentraciji 27 aktivnih rastlinskih sestavin je primeren za pse z dermatološkimi težavami, ki so posledica infekcij in vnetja kože. Natančna in brezkompromisna kombinacija močnih protibakterijskih in protiglivičnih rastlinskih olj in izvlečkov ter blato in sol Mrtvega morja omogočajo optimalne zdravilne učinke in zagotavljajo učinkovito podporo zdravljenju dermatoloških težav, infekcij, hot spot – ov in prvo pomoč pri praskah in odrgninah. Po uporabi je kožuh svetleč, svilnat, poln in odporen.

   

  3 logos

 • Arava aromaterapevtski šampon za občutljivo in razdraženo kožo

  21.97 18.68

  Edinstvena formula izjemno močnih antibakterijskih in antiglivičnih rastlinskih olj ima terapevtski učinek na kožo psa. Aromaterapevtski šampon za občutljivo in razdraženo kožo je zato primeren  predvsem za pse z dermatološkimi težavami, pomaga pri ekcemih oziroma hot spot – ih in nudi prvo pomoč pri čiščenju prask in manjših ran. S šamponom nežno, a učinkovito negujemo tudi najbolj občutljive pse.

   

  3 logos