Šolanje psov

Prikaz 1–12 od 55 rezultatov

 • 3-delno zeleno prinosilo

  21.24

  Mystique® Dummy 3-delno prinosilo je primeren za pse, da izboljšajo svoje delo z večjimi utežmi. Prinosilo posnema pravo igro v teži in obliki. Z uporabo tega prinosila svojemu psu pridobite samozavest, preden začnete trenirati s težjimi prinosili. 3-delno prinsoilo trenira pravilen oprijem igre – pes prime na sredini, druga dva dela visita prosto, zelo podobno kot pri pravi igri.

 • ACME “silent” piščalka

  23.38

  ACME “Silent” tiha  piščalka je odlično procesirana in prva na trgu narejena tiha pasja piščalka.

 • ACME dvotonska piščalka trill 640 9cm + vrvica

  13.41

  Dvotonska piščalka ACME z vrvico dolgo 9cm. Je dvotonska piščalka, ki združuje enotonsko piščalko in trill-piščalko.

 • ACME kombinirana dvojna pasja piščalka 643 črna + vrvica

  19.12

  ACME Kombinirana dvojna piščalka za pse črna +  brez vrvice je kombinacija Acme Thunderer 560 z trill in Acme piščalke 210 1/2 v črni barvi z najlonsko vrvico.

 • ACME piščalka 211 1/2 + vrvica

  11.53

  ACME piščalka 211 1/2 enostavno pihanje, visokotonska pasja piščalka s trdnim tonom in eno frekvenco. Odlična za šolanje psov.

  Oranžne barve.

  Frekvenca: 5700 Hz (+/- 20 %)

 • ACME piščalka 212 za poljsko delo z vrvico

  14.84

  Piščalka ACME 212 za poljsko delo + vrvica – Je izbira profesionalcev, konstantna frekvenca, ne glede na to, kako močno ali malo / mehko pihate.

 • Aport/prinosilo

  45.9055.51

  Prinosilo / Aport je narejen iz mehke pene naravnega videza s prosto nihajočo glavo ter nogami iz trde plastike z naravno težo fazana. Spodbuja vašega psa, da pravilno prime, prinese in zadrži/drži aport ter je tudi primeren za učenje pravilnega prinašanja aporta brez stresanja.

 • Chuckit! Gumjasta puščica za igro

  5.93

  Chuckit! Ultra Dart Float je gumijasta puščica primerna za igro psa.

  Puščica je dobro oblikovana, da lebdi na vodi. Izdelana iz trpežne gume in poliestra.

 • Chuckit! Mega metalec žogic

  16.23

  S Chuck it! Mega metalcem žogic lahko doživite veliko zabave skupaj s svojim psom! Dosežete lahko tudi razdaljo 35-45m. Metalec je primeren za žogico Chuckit! ali katero koli drugo teniško žogico. Idealno za večje pse.

 • Chuckit! Metalec žogic Fetch & Fold Launcher 25M

  20.40

  Chuckit! Fetch & Fold Launcher je zložljiv metalec žogic, ki omogoča enostavno pobiranje žogic brez umazanih rok. Zasnovan je za udobje, ki je izdelan iz vzdržljivega najlona z zložljivim mehanizmom za prenašanje. Vključuje tudi premium gumijasto žogico Fetch Ball namesto teniške žogice in naredi optimalen met za večkratne izlete v pasji park.

 • Chuckit! Metalec žogic Pro

  18.3620.40

  Naj bo igra in metanje žogič še bolj zabavna! Chuck it metalec žogic, ki je narejen iz trpežne plastike poskrbi za pravo zabavo in odlično pomoč za daljše metanje žogic. Omogoča met do 18m ali 25m, odvisno od izbire velikosti metalca.

 • Chuckit! Ultra žogica

  10.25

  Chuckit! Ultra žoge so najboljše za treniranje ali igro psa. Žogica je primerna tudi za v vodo.