Konji

Prikaz vseh 10 rezultatov

 • Biotics

  25.1351.52

  Kombinacija pre- in probiotikov, ki je zasnovana, da pomaga obnoviti naravno črevesno floro. Vsebuje žive kvasovke, ki dokazano podpirajo zdrav prebavni sistem Vašega konja.

 • Daily Gut Health

  20.81

  Peletiran produkt, ki vsebuje žive probiotične kvasovke in prebiotike. Optimizira funkcijo črevesja in uravnovesi prehrano ter tako Vašemu konju omogoči popolni izkoristek krme in popolno kondicijo.

 • GastriAid

  50.7077.20

  GastriAid je napredna formula, ki vsebuje edinstven spoj ključnih sestavin za ohranitev gastritičnega zdravja, pomiritve želodčne stene in podporo ravnovesja nivoja pH v črevesju. Primerna za konje in ponije z zgodovino želodčnih težav oziroma kadar opazite znamenja želodčnih težav.

 • Haylage Balancer

  34.15

  Pomiri nemirnega konj in vsrka ter nevtralizira presežno kislino. Pomirja črevo in pomaga zaščititi želodec. Vsebuje edinstveno prebavno glino, antacide in žive probiotične kvasovke, ki optimizirajo delovanje črevesja. Prav tako zagotavlja širok spekter vitaminov in mineralov, ki uravnovesijo prehrano bogato z vlakninami. Haylage Balancer je edini preparat, ki ga bo Vaš konj potreboval, da bo zdrav in vitalen.

 • in the Pink Powder

  30.8287.91

  In the Pink Powder vsebuje žive probiotične kvasovke in prebiotike. Optimizira funkcijo črevesja in uravnovesi prehrano ter tako Vašemu konju omogoči popolni izkoristek krme in popolno kondicijo. In the Pink Powder je najbolj stroškovno učinkovit balanser na tržišču. Poleg tega lahko, zaradi boljšega izkoristka krme, hranite manj močnih krmil in tako ponovno prihranite.

 • in the Pink Senior

  35.53262.80

  Posebna formula, razvita posebej za starejše konje. Ohranja jih fit, zdrave in »v roza«.

 • Instant Biotics

  15.88

  Instant Biotics je inekcijska brizga za enostavno uporabo, ki v trenutku zagotovi prebiotike in probiotike.

 • Sand Gard

  42.54

  Podpora prebavnemu sistemu Vašega konja in ponija ob paši na suhem, peščenem pašniku.

 • Slim

  43.58

  Če je Vaš konj nagnjen k debelosti ali ima preveliko telesno težo, mu najverjetneje omejujete količino krme in paše. S produktom Slim Vam ga ni potrebno več prikrajšati za pomembna hranila. Zasnovan posebej za konje in ponije, ki se borijo s prekomerno telesno težo, Slim nadomesti hranila, ki jih pri omejenem vnosu krmil primanjkuje. NAF priporoča, da Slim dodajate hrani kot del »diete s kontroliranim vnosom kalorij«, seveda v kombinaciji z zadostnim gibanjem.

 • Thrive

  23.6841.39

  Dodajajte konjem in ponijem, kadar opazite mehko balto, več želodčne kisline ali ponavljajoče se prebavne težave.