Prehranska dopolnila

Prikaz vseh 8 rezultatov

 • Canine Superflex Joint Treats

  17.90131.95

  Superflex je edinstvena formula, ki ponuja najboljšo in ciljno usmerjeno prehransko podporo za ohranjanje optimalne gibljivosti sklepov in celotnega gibalnega sistema vašega psa.

 • NVC Ageility

  14.7852.01

  Prehransko dopolnilo v obliki peletov je dnevni dodatek za dokazano sinergistično podporo sklepom, antioksidativno obrambo, živahen um in zdravo srce. Petzvezdična formula z veterinarsko močjo je namenjena starejšim psom z otrdelimi sklepi, ki se želijo dobro počutiti. Enostavno za hranjenje, okusni peleti.

  Na voljo je v 75g, 150 g in 300g pakiranju.

 • NVC Dog’s skin

  22.4547.09

  Prehransko dopolnilo v obliki peletov je dnevni dodatek za zdravo kožo, sijoč kožuh, zdravo prebavo in antioksidativno obrambo. Petzvezdična formula z veterinarsko močjo je namenjena psom s srbečico, ki se želijo dobro počutiti. Enostavno za hranjenje, okusni peleti.

  Na voljo je v 150 g in 300g pakiranju.

 • NVC Mobility

  14.7852.01

  Prehransko dopolnilo v obliki peletov je dnevni dodatek za dokazano sinergistično podporo sklepom in antioksidativno obrambo.  Petzvezdična formula z veterinarsko močjo je namenjena psom z otrdelimi sklepi, ki se želijo dobro počutiti. 360° oskrba za aktivne in delovne pse: kolki, kolena in komolci. Enostavno za hranjenje, okusni peleti.

  Na voljo v 75 g, 150g in 300g pakiranju.

 • NVC Mobility liquid

  23.00

  Mobility je edinstvena formula, ki ponuja najboljšo in ciljno usmerjeno prehransko podporo za ohranjanje optimalne gibljivosti sklepov in celotnega gibalnega sistema. Mobility priporočamo za delavne in športne pse; starejše pse, ki so nagnjeni k togosti, ter pse z genetskimi napakami v razvoju skeleta. Prehranski dodatek je primeren  tudi za mladiče od 12 meseca naprej (doziramo na podlagi njihove telesne teže).

  Na voljo je v 500ml pakiranju

 • NVC No Chew

  9.75

  Sprej neprijetnega okusa, ki pse odvrača od žvečenja.

  Na voljo v pakiranju 250 ml.

  Sprej služi kot pomoč pri odvračanju od nezaželenega grizenja predmetov pri pasjih in mačjih mladičih ter odraslih živalih.

 • NVC Omega Oil

  15.88

  Omega Oil je uravnotežena mešanica naravnih olj, ki so bogata z omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami. Podpira zdravje in vitalost, gibljivost sklepov in svileno in svetlečo dlako vašega psa. Omega Oil je edinstvena mešanica sojinega, lanenega in konopljinega olja, ki skupaj sestavljajo popolno razmerje med omega-3, omega-6 in mega-9 maščobnimi kislinami v priročni in ekonomični obliki.

  Na voljo je v 1L pakiranju.

 • NVC Relief

  10.84

  Relief je močna zeliščna mešanica v tekoči obliki, namenjena povečanju ugodja v sklepih vašega psa. Relief je zasnovan na bazi vražjega kremplja skupaj z ostalimi zelišči, ki dokazano blažijo neugodje. Dodani so tudi naravni antioksidanti v visokih koncentracijah. Relief je idealna izbira za starejše pse in tiste, ki so nagnjeni k bolečinam v sklepih in omejeni gibljivosti. Primerno je tudi za pse z občutljivim želodcem.

  Na voljo v pakiranju 250ml.