0
0.00
Mini Cart
  • prazna košarica

    V košarici ni izdelkov.

Mystique – opis znamke

 

MYSTIQUE – Oprema za šolanje psov

Podjetje Miroslav Gacík-Mystique je bilo ustanovljeno leta 2008, leta 2017 je spremenilo pravno obliko v Miroslav Gacík – MYSTIQUE sro Ustanovitelj, Miroslav Gacík, je bil predan kinološki vzgoji in športu ter strasti do psov in dela z njimi. ga je pripeljalo do ideje, da bi ne samo proizvajal, ampak precej razširil in dopolnil paleto izdelkov, ki jih na trgu ni bilo ali pa jih je bilo premalo. Njegov smisel za in poudarek na kakovosti, storitvah za stranke in raznolikosti ponujenih izdelkov je blagovno znamko Mystique ® zelo kmalu pripeljala v zavest širše kinološke javnosti, blagovna znamka pa je danes postala ena najbolj priljubljenih na področju lovske oziroma športne kinologije. .

Kakovost ponujenih izdelkov in storitev potrjuje tudi dejstvo, da so izdelki Mystique ® zaželeni kot sponzorski članek najprestižnejših dogodkov v Evropi, s čimer je blagovna znamka Mystique ® prišla v zavest tudi svetovno znanim trenerjem in sodnikom, številnim ki so postali tudi naše stranke. Podjetje se je v nekaj letih iz majhnega družinskega podjetja uspelo preoblikovati v podjetje, ki zaposluje na desetine delavcev, ki so ponosni na svojo blagovno znamko, svoje izdelke pa pošiljajo skoraj po vsej Evropi in še dlje.

V zadnjem času so znatne investicije v tehnologijo, stroje in opremo ter nenehno inovativne ideje pripomogle k promociji prestižne in svetovno priznane blagovne znamke Mystique ®. Osebne izkušnje in strast do človekovega najzvestejšega prijatelja, psa, nam ne pustijo, da bi popuščali, ampak nasprotno – spodbujajo nas k uresničevanju našega poslanstva in namena našega slogana – izdelovati pripomočke za pse ne samo za šolanje. in tekmovanja, predvsem pa za zabavo in zabavo!