Trgovina

Prikaz vseh 3 rezultatov

 • Arava aromaterapevtski balzam za občutljivo in razdraženo kožo – KRATEK ROK

  21.97 13.19

  Izdelek s kratkim rokom – poteče konec junija 2022

  Visoka koncentraciji 27 aktivnih rastlinskih sestavin

  Aromaterapevtski balzam, ki temelji na visoki koncentraciji 27 aktivnih rastlinskih sestavin je primeren za pse z dermatološkimi težavami, ki so posledica infekcij in vnetja kože. Natančna in brezkompromisna kombinacija močnih protibakterijskih in protiglivičnih rastlinskih olj in izvlečkov ter blato in sol Mrtvega morja omogočajo optimalne zdravilne učinke in zagotavljajo učinkovito podporo zdravljenju dermatoloških težav, infekcij, hot spot – ov in prvo pomoč pri praskah in odrgninah. Po uporabi je kožuh svetleč, svilnat, poln in odporen.

   

  3 logos

 • Arava Itchless and Hot Spot pena za občutljivo in razdraženo kožo mačk – KRATEK ROK

  12.44 7.47

  Izdelek s kratkim rokom – poteče konec junija 2022

   

  Šampon, obogaten z blatom in solmi Mrtvega morja

  Arava aromaterapevtska pena je primerna za nego mačk in mačjih mladičkov z dermatološkimi težavami, infekcijami in vnetji kože. Edinstvena formula, sestavljena iz učinkovitih protibakterijskih in protiglivičnih rastlinskih olj ter izvlečkov, v kombinaciji z balzamom za dlako omogoči optimalni terapevtski učinek. Šampon, obogaten z blatom in solmi Mrtvega morja, se uporablja pri dermatoloških stanjih, povezanih z infekcijami, hot spoti in kot prva pomoč pri praskah in odrgninah.

   

  3 logos

 • Arava revitalizacijski balzam za osvežitev in regeneracijo dlake – KRATEK ROK

  15.74 9.44

  Izdelek s kratkim rokom – poteče konec junija 2022

  Balzam, razvit z namenom obnove in okrepitve dlake psov. Zmanjšuje izpadanje dlake ter poskrbi za svilnato mehko, polno in prožno dlako.

   

  3 logos