Prikazovanje 1–12 od 47 rezultatov

 • Chuckit! Mega metalec žogic

  16.23

  S Chuck it! Mega metalcem žogic lahko doživite veliko zabave skupaj s svojim psom! Dosežete lahko tudi razdaljo 35-45m. Metalec je primeren za žogico Chuckit! ali katero koli drugo teniško žogico. Idealno za večje pse.

 • Chuckit! Metalec žogic Fetch & Fold Launcher 25M

  20.40

  Chuckit! Fetch & Fold Launcher je zložljiv metalec žogic, ki omogoča enostavno pobiranje žogic brez umazanih rok. Zasnovan je za udobje, ki je izdelan iz vzdržljivega najlona z zložljivim mehanizmom za prenašanje. Vključuje tudi premium gumijasto žogico Fetch Ball namesto teniške žogice in naredi optimalen met za večkratne izlete v pasji park.

 • Chuckit! Žogica Ultra Tumbler

  11.21

  Chuckit! Žogica Ultra Tumbler omogoča hišnim ljubljenčkom in lastnikom, da enostavno opazijo žogo v visoki travi ali blatu. Zasnovana je tako, da vključuje naravni lovski nagon psa. Vznemirljiva žogica za metanje se po tleh nepredvidljivo prevrača, kar pse popolnoma prevzame. Odlična je tako na kopnem kot v vodi, ter igro metnja lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli.

 • Chuckit! Žogica Ultra Squeaker

  12.71
  XL
  Clear

  Chuckit! Ultra Squeaker žoga ima visok odboj, so popolnoma prilagodljive, zelo opazne, vzdržljive in enostavne za čiščenje. Ultra Squeaker ima tudi piskalnik, ki pa je nameščen tako, da ga ni enostavno pregrizniti.

 • Chuckit! žogica za notranjo uporabo

  10.99

  Naj bo igra za psa v zaprtih prostorih tudi zabavna z Chuck it! žogico. Lahka, mehka in trpežna žogica poskrbi za aktivno igro. Primerna tudi za mladičke.

 • Chuckit! Ultra žogica

  10.25
  L
  Clear

  Chuckit! Ultra žoge so najboljše za treniranje ali igro psa. Žogica je primerna tudi za v vodo.

 • Chuckit! Metalec žogic Pro

  18.3620.40
  46cm
  64cm
  Clear

  Naj bo igra in metanje žogič še bolj zabavna! Chuck it metalec žogic, ki je narejen iz trpežne plastike poskrbi za pravo zabavo in odlično pomoč za daljše metanje žogic. Omogoča met do 18m ali 25m, odvisno od izbire velikosti metalca.

 • Dodaten del povodca za vodenje več psov 8mm

  13.35
  105 cm - zelen
  Clear

  Mystique® povodec “Hunting Profi” z moxonom je dodatni del lovske vrvke za vodenje več psov hkrati. S tem delom lahko vodite 2-3 pse. Del vsebuje poseben jelenji rog, ki preprečuje, da bi pes nepričakovano izstopil iz vrvke. Del je izdelan iz plezalne vrvi, kar zagotavlja visoko vzdržljivost in prožnost izdelka.

 • Mystique® brezrokavnik

  74.62
  hunter green
  brown
  hunter khaki/orange
  L
  Clear

  Mystique® Dummy brezrokavnik “Trainer” je popoln pripomoček za treninge s psom. Vso svojo opremo za trening ali igro lahko pospravite notri, vaše roke pa ostanejo proste.

 • Mystique® povodec “Hunting Profi silent”

  24.02

  Mystique® “Hunting Profi silent” lovski povodec je poseben povodec za lovske pse, ki se uporablja predvsem za vodenje lovskih psov, terenske poskuse, pa tudi samo na sprehodu s psom. Posebna zapora z rogom ostane vedno na nastavljenem položaju in tako bolje prepreči, da bi povodec psa zadušil. Največja prednost tega povodca je, da je celotno telo brez kovinskih delov, zato je zelo tih in ne moti pri lovu. Če le ne potrebujete povodca okoli telesa, ga lahko preprosto nastavite na dolg povodec z ročajem.

 • CHUCKIT! Whistle Flight – FRIZBI

  14.90

  Frizbi Chuckit! Whistle Flight je zasnovan tako, da pritegne pozornost psa z edinstvenim zvokom piščalke/žvižga. Frizbi ima narejene vložke, ki omogočajo pretok zraka, da ustvari zvok piščalke, ki ves čas pritegne pozornost vašega psa med njegovim letom. Piščalka omogoča sledenje frizbija med samo igro.

 • Mystique® potovalna posoda

  5.44

  Potovalna posoda za vodo Mystique® je za vas in vašega psa praktičen kos, ki ga morate imeti na potovanju.

Košarica
Kategorije
Izdelek primeren za
Znamka
- EUR
Scroll to Top