0
0.00
Mini Cart
  • prazna košarica

    V košarici ni izdelkov.

O nas

Furry-Care je zasnovalo podjetje AstraVita d.o.o, katerega sestavljajo predvsem farmacevtski in veterinarski strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami tako na področjih zdravilnih rastlin,  prehranskih dopolnil kot tudi naravne kozmetike.

Sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil, prehranskih dopolnil in kozmetičnih izdelkov, ki izpolnjujejo najzahtevnejše evropske standarde kakovosti.

Podjetje AstraVita d.o.o je generalni zastopnik blagovnih znamk: Arava Dead Sea Pet Spa, NAF, Natural VetCare, Officinalis in Suitical.

Ker smo trdno prepričani, da je za najboljšega prijatelja dobro le najboljše.


AstraVita d.o.o.

Beethovnova ulica 6, 1000 Ljubljana.

Matična številka: 1538012000

ID številka za DDV SI 30806054

Družba je vpisana pri okrožnem sodišču v Ljubljani št.reg.vl 1/33527/00

T: +386 40 622 820

Naše reference

Razvoj

Sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil, prehranskih dopolnil in edinstvene naravne kozmetike, ki izpolnjujejo najzahtevnejše standarde kakovosti (GMP, ISO…).

Inovativnost

Verjamemo, da najboljši uspehi temeljijo na individualnem pristopu, ki v kombinaciji vrhunsko naravno linijo kozmetičnih izdelkov za hišne ljubljence in naravnih prehranskih dopolnil omogočata optimalne učinke pri preprečevanju in reševanju tako zdravstvenih težav kot pri ohranjanju izvrstne forme in dobrega počutja živali v vseh starostnih obdobjih.

Kakovost

Ekipa furry-care.com
Smo ekipa farmacevtov in veterinarjev z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilnih rastlin, prehranskih dopolnil in naravne kozmetike. Pri razvoju izdelkov sledimo svetovnim trendom.