Furry-Care

Trgovina Furry-Care je specializirana trgovina za konje, pse in mačke s poudarkom na veterinarskih nasvetih in zastopstvu priznanih proizvajalcev.

O nas

Furry-Care

je zasnovalo podjetje AstraVita d.o.o, katerega sestavljajo predvsem farmacevtski in veterinarski strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami tako na področjih zdravilnih rastlin,  prehranskih dopolnil kot tudi naravne kozmetike.

Sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil, prehranskih dopolnil in kozmetičnih izdelkov, ki izpolnjujejo najzahtevnejše evropske standarde kakovosti.

Podjetje AstraVita d.o.o je generalni zastopnik blagovnih znamk: Arava Dead Sea Pet SpaNAFNatural VetCareOfficinalis in Suitical.


Ker smo trdno prepričani, da je za najboljšega prijatelja dobro le najboljše

Kvaliteta

Sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil, prehranskih dopolnil in edinstvene naravne kozmetike, ki izpolnjujejo najzahtevnejše standarde kakovosti (GMP, ISO…).

Ekipa FurryCare

Smo ekipa farmacevtov in veterinarjev z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilnih rastlin, prehranskih dopolnil in naravne kozmetike. Pri razvoju izdelkov sledimo svetovnim trendom.

Košarica
Scroll to Top