Prikaz vseh 7 rezultatov

 • MEDICAL PETS TOP SHIRT 4-IN-1®

  34.5342.99
  24.1730.10
  2XS
  XS
  S
  M
  L
  XL
  Clear

  Idealna rešitev za zaščito ran, ki zagotavlja udobje po operaciji, hkrati pa omogoča svobodo gibanja. Zahvaljujoč nastavljivemu zapiranju okoli prsnega koša je prileganje enostavno. Primerna je tudi za obvladovanje tesnobe, saj ponuja nežen pritisk okoli prsnega koša, ki lahko pomiri učinek na vašega psa. Koristno v primeru prekomerne količine lajanje, potovalna tesnoba ali z glasnimi zvoki, kot so ognjemet oz. grmenje.

 • MEDICAL PETS BOOT® PES

  27.8238.43
  XS
  S
  M short
  M
  L short
  L
  XL
  Clear

  Vodoodporna zaščita za pasje tačke.

 • DRY® COOLING VEST

  109.99131.99
  LARGE
  MEDIUM
  SMALL
  XLARGE
  XSMALL
  Silver
  Clear

  V vročih poletnih dneh ohladite vašega psa s DRY® Cooling Vest. Jopič se aktivira takoj, ko ga napolnite z vodo in začne postopno ohlajati vašega psa. Produkt med uporabo ne bo nikoli postal vlažen ali moker. Jakost ohlajanja je odvisna od vlage in pretoka zraka. Preprečite pojav simptomov stresa zaradi vročine in uporabite jopič kadarkoli je ohlajanje potrebno!

 • RECOVERY DOUBLE SLEEVES® PES

  32.9437.70
  2XLARGE
  2XSMALL
  3XSMALL
  LARGE
  MEDIUM
  SMALL
  XLARGE
  XSMALL
  Black
  Clear

  Za vašega psa Recovery Double Sleeves® je popolna alternativa za veterinarski ovratnik ali povoj. Izdelek ščiti vašega psa po veterinarskem posegu ali pri pojavu težav s kožo. Omogočite svojemu štirinožnemu prijatelju svobodo tudi med okrevanjem!

 • RECOVERY SLEEVE® PES

  27.8332.94
  2XLARGE
  2XSMALL
  3XSMALL
  LARGE
  MEDIUM
  SMALL
  XLARGE
  XSMALL
  Black
  Clear

  Za vašega psa je Recovery Sleeve® popolna alternativa za veterinarski ovratnik ali povoj. Izdelek ščiti vašega psa po veterinarskem posegu ali pri pojavu težav s kožo. Omogočite svojemu štirinožnemu prijatelju svobodo tudi med okrevanjem!

 • RECOVERY SUIT® MAČKA

  30.9033.90
  2XSMALL
  3XSMALL
  SMALL
  XSMALL
  Black
  tiger
  Clear

  Recovery Suit® je učinkovitejša rešitev kakor veterinarski ovratnik ali ogrinjalo. Ta vsestranski produkt bo ščitil vašo mačko in okolico med okrevanjem po operaciji, v primeru težav s kožo in mnogih drugih težav. Dajte svojemu štirinožnemu prijatelju udobje in svobodo za hitrejše okrevanje!

 • RECOVERY SUIT® PES

  30.9036.89
  2XLARGE
  2XSMALL
  3XSMALL
  LARGE
  MEDIUM
  MEDIUM+
  SMALL
  SMALL+
  XLARGE
  XSMALL
  Blue
  Pink
  Clear

  Recovery Suit® je učinkovitejša rešitev kakor veterinarski ovratnik ali ogrinjalo. Ta vsestranski produkt bo ščitil vašega psa in okolico med okrevanjem po operaciji, v primeru težav s kožo in mnogih drugih težav. Dajte svojemu zvestemu prijatelju udobje in svobodo za hitrejše okrevanje!

Košarica
Kategorije
Izdelek primeren za
Znamka
- EUR
Scroll to Top