Prikazovanje 1–12 od 15 rezultatov

 • VETKINTAPE® USNJEN SET ZA KINEZIOLOŠKI TRAK

  63.44

  Z VetkinTape® usnjenim pasom + prostorčkom za shranjevanje, boste imeli kinziološki trak in škarje vedno pri roki.

  Usnjen pas visoke kakovosti z prostorom za shranjevanje za kineziološki trak in držalom za škarje, je praktično orodje za uporabo v okoliščinah, kjer morate imeti svoje »orodje« vedno pri roki.

 • FASCIQ® MINI MASAŽNI APARAT

  125.66

  FASCIQ® Mini Masažna Pištola (tudi: Fascija Pištola) so zasnovali strokovnjaki in je nujna za zdravljenje konj. Masažna pištola je lahka in priročna za prenašanje in čeprav je manjša od večine pištol za masažno terapijo, ima enako moč udarca.

 • MTC® PASJI PRIROČNIK

  29.28

  Priročnik  za uporabo kinezioloških trakov pri psih vsebuje opise učinkovitega zdravljenja določenih poškodb. Sama uporaba trakov je natančno predstavljena za različne potrebe oziroma situacije kot so: oskrba ran, oskrba mišic in oskrba ligamentov. Vključeni so podrobni opisi in slikovno gradivo, ki podrobno ponazarjajo specifične uporabe kinezioloških trakov.

 • VETKINTAPE® PES

  3.95

  VetkinTape® pes je narejen iz mehkega materiala. Na psu je prikazanih več načinov nanosa in se ga lahko uporabi kot dekoracija, darilo ali žogica za zmanjševanje stresa.

 • VETKINTAPE® KONJ

  3.95
  Rjava
  Siva
  Clear

  VetkinTape® konj je narejen iz mehkega materiala. Na konju je prikazanih več načinov nanosa in se ga lahko uporabi kot dekoracija, darilo ali žogica za zmanjševanje stresa.

 • VETKINTAPE® LEPILO V SPREJU

  18.09 15.38

  VetkinTape® »Pre-Tape Spray« je lepilo v spreju, ki poveča lepljivost kinezioloških trakov na dlako ali kožuh.

 • VETKINTAPE® ČISTILNI SPREJ ZA OPRIJEM TRAKU

  20.29 17.25

  VetkinTape »Clean Coat Pre-Taping Spray« vsebuje 70% alkohola, očisti in razmasti kožuh oz. dlako. Omogoča najboljši oprijem za lepljenje trakov.

 • VETKINTAPE® PREMIUM ŠKARJE

  26.84

  VetkinTape® škarje so narejene za rezanje elastičnih trakov. Zahvaljujoč se »botec-cut« tehniki, škarje lahko režejo ne glede na položaj.

 • VETKINTAPE® ŠKARJE

  16.65

  VetkinTape® škarje so posebno prilagojene za rezanje trakov VetkinTape®. Škarje imajo mehke ročaje in ostanki lepila se zlahka odstranijo.

 • VETKINTAPE® USNJENA TORBICA ZA TRAK

  41.48

  Torbica za zaščito/shranjevanje traku.

 • VETKINTAPE® USNJENA TORBICA ZA SHANJEVANJE ŠKARIJ

  21.96

  Torbica za zaščito škarij.

 • VETKINTAPE® 10CM

  21.72
  Rdeča
  Modra
  Oranžna
  Clear

  VetkinTape je elastičen, lepilni trak brez vsebnosti zdravil in je izdelan iz visokokakovostnega bombaža z akrilno lepilno plastjo.

  VetkinTape® uporabljamo kot pripomoček za  povečevanje pretoka krvi in limfe, za blagodejni vpliv na fascije in mišice, kot pomoč pri zdravljenju ran,  pri poškodbah in vnetjih tetiv, kot dodatni tretma po poškodbi mišic, za izboljšave mišičnih funkcij, kot podpora delovanju sklepov in pri otekanju.

Košarica
Kategorije
Izdelek primeren za
Znamka
- EUR
Scroll to Top