Prikaz vseh 7 rezultatov

 • Revamil® gel za rane

  5.4912.94
  5g
  18g
  Clear

  Revamil hidrofilni gel za rane je sestavljen iz 100% čistega, medicinskega medu z visoko vsebnostjo encimov in nizkim pH. Skrbno nadzorovan proizvodni proces zagotavlja, da med ne vsebuje sledov pesticidov in je vedno enake kakovosti. Revamil hidrofilni gel za rane nudi močno in dolgotrajno antibakterijsko zaščito ter ustvari prekrivno plast na rani. Hidrofilni gel za rane Revamil je še posebej primeren za kronične in inficirane rane. Tuba Revamil hidrofilnega gela za rane vsebuje 100 % čist, steriliziran med.

 • Revamil® gel za rane v obliki brizg za 1x uporabo (sterilen)

  6.5578.68
  1kos
  12kos
  Clear

  Revamil gel za enkratno uporabo je sestavljen iz 100% prečiščenega (sterilnega) zdravilnega medu z visoko vsebnostjo encimov in nizkim pH. Revamil gel za rane nudi močno in dolgotrajno antibakterijsko zaščito ter ustvari prekrivno plast na rani. Revamil gel za rane je še posebej primeren za kronične in inficirane rane. Revamil gel za enkratno uporabo vsebuje 100% čist, steriliziran med.

 • Vetramil® mazilo

  7.6916.79
  10g
  30g
  Clear

  Vetramil mazilo je posebej zasnovano za živali z grobo in razdraženo kožo. Vetramil medeno mazilo vsebuje med z visoko vsebnostjo naravnih encimov.

 • Vetramil® Paw Wax vosek za tačke

  13.0918.30
  45g
  120g
  Clear

  Vetramil Paw Wax (vosek za tačke) z medom je bil posebej razvit za zaščito tačk psov v ekstremnih pogojih, kot so vroč asfalt, led, sol, sneg in grobe površine, ki lahko privedejo do poškodovane kože, razpokanih blazinic in drugih večjih poškodb.

 • Vetramil® Derma šampon 150ml

  16.09

  Šampon Vetramil Derma je bil razvit posebej za pse z občutljivo kožo. pH vrednost šampona se ujema z višjo stopnjo kislosti pasje kože, hkrati pa ne vpliva na zaščitne naravne maščobe v dlaki.

 • Vetramil® Auris tekočina za ušesa 50ml

  16.99

  Vetramil Auris je edinstvena formula osnovana na medu za nego zunanje ušesne votline. Antioksidanti v medu pomirjajo občutljivo in pordelo kožo v ušesu.

 • Vetramil® pršilo

  13.1924.07
  20ml
  100ml
  Clear

  Vetramil pršilo je posebej zasnovano za živali z grobo in razdraženo kožo. Pršilo vsebuje učinkovine kot so med in  eterična olja. Aktivne komponente medu so dobavljene v tekoči formulaciji z odličnimi pršilnimi lastnostmi.

Košarica
Kategorije
Izdelek primeren za
Znamka
- EUR
Scroll to Top