OPIS ZNAMKE

NAF

Podjetje NAF se ponaša z več kot 30 letno tradicijo v pridelavi dodatkov za konje, ter je zaradi tega tudi najbolj znano in uspešno podjetje na svojem področju v Veliki Britaniji. Sloves podjetja ne temelji le na naših produktih, temveč tudi na naši ljubezni do konjev povsod po svetu.

Opis znamke

• Z uporabo naravnih sestavin in edinstvenih učinkovitih dodatkov, zagotavljamo najboljšo kvaliteto izdelkov. Verjamemo v uporabo le najboljših naravnih sestavin, ki so v celoti izsledljive in v kombinaciji tvorijo edinstvene formule, ki so jih odkrili naši veterinarji in nutricionisti. Rezultat naših raziskav je velika izbira produktov, ki omogočajo, da lahko svojemu konju zagotovite vsakodnevno potrebne hranljive snovi. 
Ker tako ne gre, smo leta in leta preučevali botanične študije, učinke in odnose med olji in ekstrakti ter kožo in dlako, da bi lahko živalim podarili najboljše, kar ponuja narava.
 
Odobreno s strani veterinarjev
NAF-ovi veterinarji pod vodstvom Dr. Nicholasa Larkinsa BVSc DSc MRCVS in Dr. Med. Vet. Bernharda Lischka-e konstantno raziskujejo nove edinstvene nutricionistične formule. Oba specialista sta svetovno znani avtoriteti na področju prehrane konj, o čemer tudi predavata po vsem svetu. Bila sta vabljena na BEF Scientific Advisory Board, kjer sta govorila o znanosti, ki stoji za našimi produkti. Njuno delo dopolnjujejo naši kemiki, Dr. Sara Matthews PhD BSc in Kate Hore BSc (Hons), ki sta odgovorni za razvoj novih produktov v NAF-ovih laboratorijih, kot tudi za kakovost celotnega postopka proizvodnje le-teh.

Košarica
Scroll to Top